Konečně výhra !!!

Po devíti kolech se fotbalisté sušického áčka konečně dočkali. V 19. kole divize se jim po kvalitním výkonu podařilo nejtěsnějším rozdílem udolat fotbalisty z jihočeské Čížové.

Domácí od počátku předváděli hru bez zbytečných kiksů v obraně. Trpělivý výkon byl odměněn v 61. minutě, kdy se po trestném kopu trefil hlavou Ondra Skrbek. Po obdržené brance soupeř otevřel hru a domácí tak měli příležitost k brejkům, kterou však nevyužili. Naopak několikrát se musel vytáhnout brankář Gill, v jednom z případů mu dokonce pomohla i tyč.

 

TJ SUŠICE – ČÍŽOVÁ   1:0 (0:0)   

 

Branky: 61´ Ondřej Skrbek

Rozhodčí: Vojtěch Severýn – Adam Trska, Milan Flimmel; ŽK 4:4.

Diváků 180.

 

O velikonočním víkendu čeká na sušické fotbalisty výlet na hřiště jedenácté Aritmy Praha, které by rádi oplatili podzimní porážku 1:2 z domácí arény. Zápas se hraje v sobotu 4. dubna od 16.30.

 

 

15. kolo okresního přeboru přineslo reprízu finálového utkání ze sušického zimního turnaje, která se tentokrát odehrála na hřišti Hradešic a opět  i s jejich vítězstvím.

Hradešičtí zápas v podstatě rozhodli už v první půli, kterou vyhráli 4:2, ve druhé půli sušičtí už výsledek pouze kosmeticky upravili.

 

HRADEŠICE – SUŠICE B 4:3 (4:2)

 

 

Branky: 8. Melka Lukáš, 22. Řezáč Pavel, 37. a 39. Hnojský Jan – 17. Klíma Tomáš, 45. a 83. Varga Imrich.

Rozhodčí: Špindlerová Zuzana – Rubáš Jakub, Bína Roman . ŽK 2:2; ČK 0:1 (Hubáček Pavel);

Diváků 80.

 

 

( doc)