dudak

Poděkování zdravotníkům

 

Poděkování zdravotníkům z Nemocnice Strakonice

 

 

       Ředitel Měšťanského pivovaru Dudák Strakonice Dušan Krankus dnes osobně poděkoval zdravotníkům a lékařům, kteří v minulém týdnu absolvovali očkovací maraton ve strakonické nemocnici. Od pondělí do pátku (6.-10.12.) se zde očkovali zájemci bez registrace v nestandardní hodiny, od brzkého rána dlouho do večera. Těm, kteří se podíleli na správném chodu OČKO centra, ředitel pivovaru připravil Sváteční speciál v litrových lahvích s patentním uzávěrem.

 

       “Každý den se stále intenzivněji ukazuje potřeba očkování. Sám jsem chronicky nemocný a koronavirus pro mě znamená velké nebezpečí. V očkování vidím jako jedinou možnost záchrany v této složité době. Děkuji těm, kteří na sebe berou tuto povinnost vzali, jsou opravdu hrdinové,” řekl v nemocnici ředitel Krankus. Lahve s pivním speciálem převzal například i ředitel nemocnice Tomáš Fiala a jeho kolega, náměstek Michal Pelíšek, kteří si chválili velký zájem mezi těmi, kteří se nechali očkovat. Pro očkovací dávku si v týdnu přišlo více než 5500 lidí. “Děkujeme pivovaru za podporu, velice si jí vážíme. Pivovar je naším dlouhodobým partnerem, věříme ve spolupráci i do budoucna,” uvedl Tomáš Fiala.

 

       Pivovar Dudák podporuje strakonickou nemocnici dlouhodobě. V parném létě poskytl zdejším zdravotníkům nealkoholické pivo Driver, na začátku prosince obdaroval Svátečním speciálem ty, kteří se nechali očkovat třetí dávkou vakcínu pro koronaviru. 

 

Pavel Pechoušek

 

dudak

 

 


{jcomments off}