1

Finálová desítka je kompletní

10 nejkrásnějších dívek na Českém jihozápadě

8. ročník soutěže Dívka Šumavy startuje

 

V sobotu 27. dubna se konal druhý casting pro dívky z Plzeňského kraje. Uskutečnil se, již tradičně, v krásném prostředí hotelu Courtyard by Marriott v Plzni. Porota byla tentokrát velice početná a kromě zástupců hlavních, či mediálních partnerů rozhodovala opět patronka letošního ročníku, Miss ČR´03 Lucie Křížková, stylistka a vizážistka Dita Nosková Bezděková, módní návrhář Lukáš Bartoň, koučka Lenka Černá a další.

31

 


Plzeňský kraj budou ve finále reprezentovat tyto slečny:

6

Anna Khajlová, – 21 let, Rokycany

Lucie Kalašová – 25 let, Plzeň

Veronika Dejová – 20 let, Plzeň

Klára Čížková – 18 let, Nýřany

Lucie Sommerová – 24 let, Plzeň

 

Jihočešky byly vybrány na castingu v Českých Budějovicích minulou sobotu:

7

Michaela Šmejkalová – 19 let, České Budějovice

Vendula Neumanová – 20 let, Velešín

Andrea Davidová – 22 let, Týn nad Vltavou

Petra Holíková – 22 let, Hluboká nad Vltavou

Barbora Povišerová – 19 let, České Budějovice

 

Finalistky se poprvé setkají již za dva týdny, kdy je čeká první společné soustředění s nabitým programem. Kromě plaveckého tréninku v Bazénu Slovany je čeká setkání s patronkou soutěže Lucií Křížkovou, školení na téma zdravého životního stylu, ale i společenského vystupování a práce se sebevědomím pod vedením Lenky Černé. Jeden celý den budou finalistky v péči týmu studia Design Block, pózovat před fotoaparátem

Zdeňka Háse v krásných prostorách music clubu Pantheon, kde 11. května proběhne i první oficiální představení finalistek.
V roli moderátorek se zde objeví bývalé Dívky Šumavy, Gabriela Dvořáková, Veronika Půtová a hostem bude i Taťána Makarenko a další DŠ.

Desítka krásek se již nyní může těšit nejen na péči profesionálních instruktorů ve fitness, která budou navštěvovat po celou dobu trvání soutěže, lektorů a stylistů, ale všechny finalistky získávají od Stomatologické kliniky ve Vimperku vybělení zubů nejmodernější technikou, krásné šaty od značky Desigual které poprvé obléknou na společnou večeři, ochutnávku japonské kuchyně v plzeňské restauraci ZEKE SUSHI a jako motivaci na cestu zdravým životním stylem si již z castingů odnesly Biokuchařky od Hanky Zemanové.

-pn-

Foto: Zdeněk Hás, J. Drkola