Krajský přebor v SG žen

 

 

 

Krajský přebor družstev ve SG žen pro r. 2019 – Veselí nad Lužnicí

 

 

 

 

 

       Nejdůležitějším závodem podzimní sezóny ve sportovní gymnastice žen je bezesporu Krajský přebor družstev, kde děvčata bojují nejen o titul Přeborníka kraje, ale i o postup na Mistrovství republiky.

 

 

 

 

       Krajský přebor uspořádal oddíl SG TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí z pověření České gymnastické federace a KSK Jihoč. Kraje a Kraje Vysočina. Pořadatelé se svého úkolu zhostili na výbornou.

 

 

 

 

       Ve sportovní hale na břehu řeky Lužnice startovala také tři družstva z Vimperka. Nejmladší děvčata (Aneta Medková, Anastázie Klasová, Michaela Hermanová a Šárka Jakšová) se svědomitě připravovala pro start v VI. lize pod vedením trenérky Pavly Uhříčkové. Jejich snažení bylo korunováno krásným 4. místem.

 

 

 

 

       V nejpočetnější  kateg. III. ligy Vimperk reprezentovala hned dvě družstva a to také úspěšně. Na 6. pozici skončilo družstvo ve složení Jitka Pelešková, Linda Pištěková, Šárka Václavíková a Barbora Zdeňková (trenérka Marie Kotlíková). Další vimperské gymnastky Lucie Hermanová, Kateřina Horová , Adriana Košnarová, Anna Kotrlíková a Ester Ollé (trenérka Hana Košnarová) obsadily 7. příčku, s rozdílem pouhých dvou bodů. Všem děvčatům gratulujeme a děkujeme za dobrou reprezentaci vimperské sportovní gymnastiky.

 

 

 

 

Marie Kotlíková
předsedkyně oddílu SG
TJ Šumavan z.s. Vimperk  

 

{gallery}Jitka/listopad/sg{/gallery} 

{jcomments off}