První pokládka asfaltu na okružní křižovatce

Okružní křižovatka Fišerka – 3. etapa

Začátkem dubna byla zahájena klíčová stavba letošního roku v našem městě, kterou všichni známe, jako křižovatku Fišerka, včetně přilehlých ulic a to přestavba na okružní křižovatku. Maximální termín realizace díla je do 30.09.2019. Stavba je realizována ve sdružení zadavatelů a to Jihočeského kraje a Města Vimperk a její realizace je rozložena ve třech etapách, tak aby v průběhu výstavby byla v co největší míře zachována obslužnost okolních komunikací.

asfalt kruhac

Druhá etapa se blíží se ke svému závěru. Začátkem příštího týdne bude zahájena třetí etapa, jejíž součástí je plánovaná částečná uzavírka Sušické ulice, úplná uzavírka části místní komunikace ulice 1. máje v úseku od výjezdu z čerpací stanice vlevo po křižovatku a části místní komunikace v úseku od křižovatky směrem do centra v období od 25.08.2019 do 30.09.2019.

kruhac

 

 

Na parkoviště u přilehlé prodejny COOP bude možné vjíždět ze Sušické ulice a vyjíždět pouze ve směru na Strakonice. Výjezd od čerpací stanice RoBiN OIL s.r.o. bude umožněn pouze vpravo směrem na Strakonice. Vjezd na čerpací stanici zůstává bez omezení. Doprava bude usměrňována semaforovými soupravami.

 

zdroj:město Vimperk 

{jcomments off}