Povedená sezóna staršího a mladšího dorostu

KP staršího dorostu

Neděle 16.6.2019, 10:00h

LOKO ČB – TJ Šumavan Vimperk z.s. 3:1 (0:0)

gól:Frček L.

sestava: Jaroš – Samec (K), Kadlec, Matoušek M., Chvosta – Vintr, Rod, Frček, Švarc – Kopolovič, Koloušek střídali: Vrábel, Schettini, Sýs, Tóth

 

Hodnocení trenéra Jiřího Formánka:V případě zisku 3 bodů jsme se mohli posunout na třetí místo v konečně tabulce. Bohužel se nám to nepovedlo. Prohrali jsme na hřišti Loko ČB po urputném boji 3-1. Cele utkání patřilo mezi nejlepší co jsme na jaře hráli. Škoda jen dvou chyb na začátku druhého poločasu, kdy jsme nechali domácí odskočit na 2-0. To rozhodlo o vítězi dnešního zápasu.

 

Z celkovou sezónou můžeme být spokojeni. Jako nováček soutěže jsme zkončili na 4. místě a to beru jako úspěch. Musim poděkovat celému mužstvu a klukům z mladšího dorostu, kteří nám na jaře při naši veliké marodce pomáhali.

Dnes odehráli své poslední utkání v mládežnickém fotbale David Samec a Dominik Kadlec. Ještě dnešním dnem zkoncil Vojtěch Šimandl.Chtě bych jim popřát hodně fotbalových úspěchu v mužské kategorii.

 

 

KP mladšího dorostu

Neděle 16.6.2019, 12:15h

LOKO ČB – TJ Šumavan Vimperk z.s. 5:0 (3:0)

sestava Vimperka: Svěchota – Vrábel, Matoušek, Chalupa, Bašta – Sýs, Novotný, Graf, Vavřík – Chvosta, Tóth střídali: Švarc, Schettini, Štěpánek trenéři: Lukáš Sýs, Ondřej Málek

 

Hodnocení trenéra Lukáše Sýse: ,,V posledním utkání sezóny jsme zajížděli na hřiště LOKO ČB. Soupeř měl asi větší motivaci k výhře než my, tři body pro Lokotku znamenaly titul mistra KP, tak to také na hřišti od začátku utkání vypadalo. Soupeř vyhrál zaslouženě, vrátil nám porážku z podzimu, kdy jsme doma vyhráli 4:0, proto blahopřejeme nejen k dnešní výhře, ale i k titulu.

Naše kluky musím pochválit minimálně za to, že do konce utkání odehráli se vztyčenou hlavou. Bohužel se nám zranil Mates Novotný a klukům, kteří odehráli utkání za starší dorost došla síla a tak jsme to soupeři dost ulehčili. Utkání bylo poslední pro hráče r.2002 a tak bychom jim rádi poděkovali za celý odehraný ročník a přejeme jim, ať se v kategorii staršího dorostu daří minimálně tak jako u nás.

 

Nyní nás čeká krátká letní pauza, nebereme síly a pokusíme se v další sezóně navázat na tu předchozí, kterou můžeme označit za úspěšnou.” 

{jcomments off}