Dvě hokejové akce už zítra

Hokejový pátek ve Vimperku!

 

Vážení spoluobčané a fandové ledního hokeje, Již tento pátek 25. ledna  2019 nás navštíví hokejové legendy, které pro nás vybojovali velké hokejové bitvy 70. let.

vojta

Od 18:00 v MěKS Vimperk začne beseda s Bohuslavem Ebermannem a jeho spoluhráči Jaroslavem Pouzarem, Karlem Trachtou, Jiřím Neubauerem a vimperským Zdeňkem Švejdou Zavzpomínáme na hokejové začátky těchto borců, dobu jejich hokejového dospívání a slavné zápasy naší reprezentace. Budeme hovořit také o vimperském hokeji a době, kdy NHL nebyla jen v Kanadě a Americe.

 

Vím, že někteří z vimperských fandů si kladou otázku, které události dát přednost. Jestli hokejovým legendám nebo vimperským hokejistům, kteří v pátek od 19.00 hrají mistrovské utkání proti HC Tábor B. Věřím, že stihnout se dají obě akce. Pojďme si poslechnout legendy českého hokeje a po jejich vyprávění se společně přesuňme na zimní stadión, kde podpoříme naše hokejisty v poslední třetině jejich utkání.

 

tabor

 

Moc bych si přál, aby každý, koho jen trochu zajímá vyprávění hokejových legend si našel čas a přišel se podívat do vimperského kina, kde kromě besedy jsou vystavené i zajímavé hokejové fotografie a možnost pořízení knihy Plzeňský expres vč. Podpisů, která byla vydána u příležitosti 70. Narozenin Bohuslava Ebermanna.

 

Vojtěch Huřík ml. 

 

{jcomments off}