Turnaj cyklistických hvězd a legend

VIMPERK – Už pojedenácté se ve Vimperku uskutečnil turnaj cyklistických hvězd a legend v hokeji na závěr cyklistické sezony. V parádní rodinné atmosféře sehrálo pět dnes už tradičních družstev celkem deset zápasů a hrálo se nejspravedlivějším systémem každý s každým na dvakrát 20 minut hrubého času, což znamená, že se časomíra nezastavovala při žádném přerušení včetně vstřelené branky. Cyklisté na bruslích ukázali, že jim ani zimní sporty, které využívají ke své fyzické přípravě, nejsou cizí. Nejlépe si vedli cyklisté z pražského týmu HC Kolo pro život, v jejichž prospěch rozhodl až vzájemný zápas. Posbírali totiž pět bodů za dvě výhry, jednu remízu a jednu porážku, což se povedlo i druhému Brněnskému výběru, který měl navíc lepší skóre, ale rozhodující vzájemnou bitvu vyhrál HC Kolo pro život 3:1.

 

Výsledky: ČS MTB Oldies – Brněnský výběr 2:2, HC Kolo pro život – HC Cyklo Strakonice 0:1, ČS MTB Juniors – Brněnský výběr 1:2, ČS MTB Oldies – HC Kolo pro život 0:5, ČS MTB Juniors – HC Cyklo Strakonice 3:4, HC Kolo pro život – Brněnský výběr 3:1, HC Cyklo Strakonice – ČS MTB Oldies 1:3, HC Kolo pro život – ČS MTB Juniors 1:1, HC Cyklo Strakonice – Brněnský výběr 3:11, ČS MTB Oldies – ČS MTB Juniors 1:3.

 

Konečné pořadí: 1. HC Kolo pro život – 5 bodů (skóre 8:3), 2. Brněnský výběr – 5 bodů (16:9), 3. HC Cyklo Strakonice – 4 body (9:17), 4. ČS MTB Juniors – 3 body (8:8), 5. ČS MTB Oldies – 3 body (6:11).

 

zdroj:https://www.jcted.cz/

 

 

Foto:Zdeněk Formánek

   {gallery}vimperk/2018/foto_zdenek_formanek/prosinec/bikeri_hokej/{/gallery}

{jcomments off}