Běhej lesy v srdci Šumavy

Běhej lesy zakončí sezonu v srdci Šumavy, registrací mnoho nezbývá

 

     Přijeďte zakončit sezonu Běhej lesy 2018 do šumavských lesů a hájů, na hranici vojenského území Boletice v sobotu 8. září. Těšit se můžete nejen na krásnou trať jižních Čech, ale také na běžeckou afterparty a bohatý doprovodný program pro celou rodinu.

 

boletice 3

 

     Na trasách 13 a 20 km se můžete kochat pohledem na Kleť, rakouský Hochficht, Lipenskou přehradu nebo panorama celého šumavského pohoří. Startuje se od rybníku Olšina, který díky své nadmořské výšce v 731 m patří k nejvýše položeným rybníkům v Čechách.

 

     To už stojí za vyzkoušení. A pokud si běžecky zrovna nevěříte, nemějte strach. Celá série je zaměřená na úplné začátečníky a rodiny s dětmi. Ty si najdou dostatek zábavy nejen závoděním, ale také v zázemí.

 

     Na kratší třináctikilometrovou trasu máte limit 3 hodiny, to zvládnete i rychlejší procházkou. Pro děti jsou připraveny trasy krásnou přírodou o několika stovkách metrů. Přihlaste se včas na www.behejlesy.cz a poznejte sérii, která vás zavede na čerstvý vzduch a měkký povrch. Ale pozor, mnoho míst už ve startovní listině není. 

 

 

{jcomments off}