Vimperáci 2018 s podporou KDU-ČSL

Vimperáci 2018 s podporou KDU-ČSL se představujílogo

 

     Do konce července byla povinnost předložit kandidátky do komunálních voleb v roce 2018. Nyní už nic nebrání tomu, abychom se představili.

 

     Jsme uskupením opírající se o tradiční politickou stranu KDU-ČSL, která má dlouhodobě ve Vimperku své pevné zastoupení, avšak nově to bude s lokálním názvem Vimperáci 2018. Tímto názvem chceme dát jasně najevo, co je pro nás důležité. Jsme to my, Vimperáci, kteří si utváříme naše město a to nejen investicemi, které jsou bezpochyby nutné pro další rozvoj Vimperka, ale také atmosférou, vzájemnou spoluprací, respektem k opačnému názoru a vztahy mezi námi. Vimperk se již delší dobu potýká se špatnou společenskou atmosférou. Zastupitelé jsou nesmiřitelně rozděleni, přestože právě oni by měli město spojovat, spolupracovat a společným úsilím zlepšovat podmínky pro život ve Vimperku. V současném zastupitelstvu je „blbá“ nálada a my nebudeme říkat, kdo a proč je viníkem. My budeme říkat, proč do toho jdeme a co bychom rádi pro Vimperk udělali, aby se nám tu žilo lépe a případné názorové střety, aby byly věcné, korektní a ve slušné rovině. Nás ani vás už jistě nebaví neustálé hledání pravdy a ohlížení se zpět, kdo kdy snad udělal chybu. Je potřeba hledět do budoucna a strategicky posouvat Vimperk kupředu s využitím jednoznačného potenciálu našeho města, o kterém přeci dobře víme.

 

     Dali jsme dohromady 17 kandidátů, které tvoří nejenom ti tradiční, ale také nové tváře, které se dlouhodobě zajímají o vimperské dění a ve Vimperku zastávají různé pracovní pozice.

 

Naše priority:

 

 

– pozitivní a hrdé město

– investice dle finančních možností města bez dalšího zadlužování

– podpora rozmanitosti kulturního dění včetně spolků, optimalizace Městského kulturního střediska Vimperk

– osady jako nedílná součást města

– podpora cestovního ruchu (parkování a další infrastruktura, areál letního divadla, město jako partner státního zámku, sportoviště)

 – místní podnikatelé – důležitý článek a partner města pro dobrý život ve Vimperku

– zdravotnictví (chirurgická ambulance 365 dní v roce, podpora příchozích lékařů)

– rodiny (benefity, vítání občánků, prvňáčci, podpora aktivit mládeže a seniorů)

– podpora odboru rozvoje, maximální využití dotačních titulů

– pokračovat v rekonstrukci škol

– zapojení veřejnosti do klíčových rozhodnutí města

 

     Jednotlivé oblasti budeme dále konkretizovat v rámci předvolebního období na stránkách www.vimperk.eu a na www.facebook.com/vimperaci2018/.

 

     Jdeme do toho společně s plnou odpovědností a chutí „zabojovat“ o mandáty do zastupitelstva města Vimperk. Chceme se podílet na pozitivním směřování našeho města. K tomu potřebujeme vaší důvěru, abychom měli sílu měnit Vimperk k lepšímu.

 

Jsme Vimperáci 2018 s podporou KDU-ČSL.

 

Stanislav Hlava, Zdeněk Kuncl, Martin Vališ, Josef Bejček, Jan Marek, Lenka Kohoutová, Petr Vašica, Kateřina Drabešová Šartnerová, Miroslav Dimov, Ivanka Bezděková, Ladislav Marek, Vojtěch Kohout, Miloslava Vaverová, Kateřina Vladyková, Vojtěch Huřík, Josef Kotál, Jitka Hyrmanová.

 

spolecne fot  

 

{jcomments off}