Jsem na začátku

Jsem na začátku

 

Jmenuji se Martina Bělíková a kandiduji do vimperského zastupitelstva. Od čtvrtka jsem v situaci, která je pro mě opravdu nezvyklá. Určitě si někteří z vás všimli, že jsme spolu se Standou Hubáčkem na billboardu nad vimperským gymnáziem.

 

b takjo

 

 

Ještě nedávno by mě nenapadlo, že zrovna já povedu kandidátku do komunálních voleb. Ale letos jsem si uvědomila, že lidé ve Vimperku za to rozhodně stojí. Ze svých rodných Borovan vím, že se město může přeměnit a přinášet svým obyvatelům radost. Rozhodla jsem se tedy spojit se svými přáteli a s hnutím Tak jo! a začít aktivně měnit věci tak, abychom byli na sebe i na místo, kde žijeme, pyšní.

 

Vimperk jsem si vybrala, abych tu se svým manželem a dvěma dětmi strávila zbytek života. Dobře vím, jak skvělé místo to je. Zároveň ale jasně vidím, v čem by mohl být lepší.

 

Bydlíme v Křesanově a každý den si všímám věcí, které nám tu chybí. Nejen u nás, ale i v dalších vimperských osadách není základní vybavení jako kanalizace, pouliční osvětlení nebo požární nádrže. A to je jedna z věcí, které jsem se rozhodla změnit. Protože si všichni ve Vimperku i přilehlých osadách zasloužíme město, kde nám nic nechybí. Město, kde se nám bude šťastně a pohodlně žít, kde si naše děti budou moci splnit své sny a kam se s radostí vydají návštěvníci z blízkého i vzdálenějšího okolí.

 

Přesně takový Vimperk chci a budu neúnavně pracovat na tom, aby se takovým stal. Já, ani moji přátelé, se ale neobejdeme bez vaší podpory. Tak jo?

 

Bc. Martina Bělíková 

 

{jcomments off}