Hlasuj “For NECHI” / Srdce s láskou darované

 

SRDCE ‘FOR NECHI’

 

nechi

 

Srdce pro Nechi

Nechi prvně navštívila naši třídu v říjnu roku 2016. Hodina s ní byla po dlouhé době změnou od vypětí ve škole.

Angličtinu jsme měli vždycky rádi, ale jelikož pochází z Little Rock v USA, měli jsme možnost slyšet angličtinu trochu jinak. Má dvě dcery, které jsou už dospělé a přijely se na nás také podívat.

Naši třídu navštěvovala Nechi každý týden. Byla tak hodná, že nám utvořila anglické kroužky, kde jsme vytvářeli vše možné od jídla po novinové, ale pevné krabičky. Pekli jsme americké sušenky cookies nebo  dělali ze sladkostí panáčky, zvířátka a vařili všemožné dobroty. Vyráběli jsme různé sněhuláky z papírů a bavlny. Vážně měla vždy nové dobré nápady. Vytvořili jsme s ní fotoknihu nejhezčích míst ve Vimperku, obdarovali jsme na Halloween děti ze školní družiny, vytvářeli origami, učili se pokročilejší angličtině.

Při aktivitách nám o sobě řekla hodně informací. Ráda jezdí po světě, je věřící a ráda pomáhá lidem. Pořád se usmívá a má dobrou náladu. Přijíždí k nám pravidelně, učí nás a připravuje nám různé aktivity a vše dělá zdarma. Už jsme ji naučili i trochu česky.

Na začátku prosince odjela Nechi na Vánoce domů. Na jaře přijede zase a my už se na ni těšíme a přemýšlíme, co zase příští rok vymyslí.

Protože má ráda sníh a ve své rodné zemi si ho neužije, rozhodli jsme se jí věnovat Srdce pro Nechi – srdce sněhové. Poslali jsme jí foto přes sociální síť. Radost měla velikou.

 

 

PRO HLASOVÁNÍ KLIKNI >>> SEM

 

{jcomments off}