Veřejné poděkování z Lipky

VEŘEJNÉ PODĚKOVÁNÍ

 

     Jmenuji se Blanka Kramářová a jsem zástupce obyvatel osady Lipka spadající pod správu města Vimperk. Je mi velkou ctí, že mohu za všechny obyvatele osady, zejména za naše nejmladší a nejmenší, vyjádřit náš obrovský dík za realizaci moderního a multifunkčního sportoviště v naší osadě.

 

     Chtěli bychom tedy touto cestou veřejně poděkovat stávajícímu vedení města Vimperk za realizaci konečné fáze této stavby. Určitě bychom rádi poděkovali všem zaměstnancům a spolupracovníkům firmy Strabag, kteří se aktivně podíleli na stavbě tohoto hřiště, za jejich skvěle odvedenou práci. Náš největší a nejsrdečnější dík ovšem patří bývalému vedení města a zejména bývalé paní starostce Ing.Jaroslavě Martanové, která se největší měrou zasloužila o uskutečnění tohoto projektu.

 

     Již od samého počátku svého působení ve funkci starostky města se aktivně snažila o rozvoj a podporu osad spadajících pod správu města Vimperk. Konkrétně u realizace projektu sportoviště v naší osadě nám na společných schůzkách vždy jasně a srozumitelně vysvětlila okolnosti a problémy, které provázely celou agendu tohoto projektu a vždy se zájmem naslouchala našim připomínkám nebo případným nápadům jak by se daná situaci dala řešit.

 

     Doufáme, že stávající vedení města bude pokračovat ve snaze paní Ing.Jaroslavy Martanové podporovat rozvoj a obnovu osad, které jsou pod správou města Vimperka a na které se tak trochu zapomíná.

 

     Ještě jednou tedy všem zúčastněným moc děkujeme, hlavně za naše děti, které už se velice těší, jak si nové hřiště náležitě užijí a paní Ing.Martanové bychom rádi vzkázali, že si jí velice vážíme jako člověka a děkujeme za vše, co pro naši osadu za dobu své působnosti ve funkci starostky města udělala a zařídila. „ Děkujeme a v naší obci jste a vždy budete srdečně vítána !!!

 

 {gallery}vimperk/2017/11_listopad/hriste_lipka{/gallery}

 

Za obyvatele obce :

Blanka Kramářová

předsedkyně osadního výboru 

 

{jcomments off}