Sváteční turnaj dětí v Netolicích

 

     Ve sváteční den 17. Listopadu, vyrazil náš tým dětí na turnaj pořádaný DDM Netolice. V naší věkové kategorii elévů, do které jsme se přihlásili, bylo 5 družstev. Každý se utkal s každým v časovém horizontu 12 minut čistého času. Pro naše kluky byl problém zvyknout si na malé hřiště 3 na 3 hráče, vzhledem k tomu, že ligové zápasy hrajeme na celé hřiště 5 na 5.

     Největší problém jsme měli při bránění, kdy útočníci zapomínali, že by měli promoci obraně. Tento fakt nám krásně ukázali Štíři z Č. Budějovic, kteří si vytvořili spoustu šancí v před brankovém prostoru. Naštěstí se jim nepodařilo všechny proměnit a výsledek byl docela příznivý. Tento soupeř nám též ukázal, že ani florbal se nehraje v rukavičkách a může při nepřipravenosti a laxnosti i bolet. Ostatní zápasy byly vyrovnané a rozhodovalo spíše, kdo na malém hřišti měl více štěstí.

     I přesto, že nám trocha štěstíčka chyběla a obsadili jsme 4. místo, jsme rádi za pozvání od netolických konkrétně Pepovi Zíkovi. Před našim dalším turnajem, který odehrajeme příští neděli 25.11. v Písku, jsme si zahráli a zjistili naše další slabiny. Podařilo se nám též začlenit nové kluky do týmu a věříme v další postupné pokroky.

 

Turnaj jsme odehráli v sestavě:

Tongeĺ – Hovorka, Vašica, Frnka – Bláha, Procházka, Bílý, Čech

 

Výsledky:

Vimperk – Netolice 4:4

Velešín – Vimperk 1:4

Vimperk – Štíři ČB 2:5

Ševětín – Vimperk 4:2

 

Pokud i ty se chceš zapojit, byť si třeba jen zkusit potrénovat bez dojíždění na zápasy, přijď mezi nás. Každé pondělí v 16:00 do tělocvičny ZŠ Smetanova. Více informací na stránkách www.fbcvimperk.cz. Nejnovější info se dozvíte též na www.facebook.com/vimperskyflorbal.

 

 

 {gallery}vimperk/2017/11_listopad/turnaj_svatecni{/gallery}

 

Trenéři Vladimír Pešl ml. a Martin Myslík

 

{jcomments off}