Co na to Prachatičtí

NZDM I.P. Klub

 

Portus Prachatice zve všechny prachatické občany se soutěživým duchem porovnat své vědomosti, důvtip a taktické myšlení v rodinné soutěži Co na to Prachatičtí. Sestavte rodinný tým a nezapomeňte se do 13. října přihlásit. Akci pořádá jedno ze zařízení Portusu Nízkoprahový klub pro děti a mládež – Klub I.P. 17. října od 15 hodin ve Starokasárenské 192 v Prachaticích.

 

     Soutěž je reminiscencí na známou televizní soutěž a je určena rodinným týmům, které budou soutěžit v důvtipu a taktickém myšlení. „Soutěžící dostanou zapeklité otázky a budou hledat takové odpovědi, které byly ostatními uvedeny nejčastěji. Čím častější odpověď soutěžící uvede, tím víc získá  jeho team bodů,“ přibližuje soutěž Hana Bártová, jedna z členů pořadatelského týmu NZDM Klub I.P..

 

Hraje se o volné rodinné vstupné do vědeckého zábavního centra Techmánie v Plzni, do Hopsária v Českých Budějovicích a do Funparku Panda v Českých Budějovicích.

 

letak portus

 

Soutěžní tým je třeba předem přihlásit na emailu klubip@portusprachatice.cz nebo na telefonním čísle: 723 206 051 a to nejpozději do 13.10.2017. 

 

Na soutěžící i jejich fanoušky se těšíme v úterý 17. října v 15.00 hodin ve Starokasárenské 192 v Prachaticích (prostory RC Sluníčko).

 

Bližší informace o akci: Hana Bártová, DiS., NZDM – Klub I.P.

E-mail: klubip@portusprachatice.cz  

 

{jcomments off}