javornik

Javornický Pazdřivec 2017

4. ročník MTB happeningu s tradičním podtitulem KDO SE BOJÍ, NESMÍ DO LESA! na trati jednoho z JAVORNICKÝCH OKRUHŮ se letos odehraje v sobotu 19. srpna 2017.

 

javornik

 

     Jeho hlavní myšlenkou je nabídnout ideální prostor pro (ne)závodní setkání milovníků horských kol, ryzího MTB a přírodních singltrailů v nádherné krajině Javornické hornatiny na okraji NP Šumava.

 

     Po zkušenostech z předchozích ročníků chceme všechny zájemce o start raději opět upozornit, že se nejedná o klasické cross-country, jak jej znáte z jiných závodů — trať Javornického Pazdřivce (zejména jeho dlouhá varianta) je určitě náročnější než bývá u nás zvykem a tak kvalitní horské kolo a zejména technická a fyzická zdatnost není u nás jen obecným požadavkem MTB závodů, ale přímo nutností!

     Stejně jako vloni, i letos zařazujeme kratší – singltrailový okruh, který pořád nebude zadarmo, nicméně by ho měl zvládnout i průměrně zdatný mountainbiker.

 

     I letos bude v programu zařazen dětský závod KIDS RACE. O zábavný večerní program se postará BudeCirkus následovaný afterparty s DJs.

 

Aktuality, novinky a zajímavosti o letošním ročníku naleznete na facebooku Javornický Pazdřivec 2017

 

{jcomments off}