Pěvecký sbor zazpíval ke Dni učitelů

Pěvecký sbor ZŠ Vimperk, Smetanova zazpíval ke Dni učitelů

 

     Dne 29. 3. 2017 proběhlo v MěKS Vimperk u příležitosti Dne učitelů již tradiční ocenění a poděkování pedagogům z Vimperska za jejich pedagogickou činnost, práci s dětmi ve škole, či zájmových kroužcích. Za naši školu byli letos oceněni Mgr. Jindřich Kotlík a Mgr. Daniela Líkařová, která vedla pěvecký sbor na naší škole mnoho let. Jsme rádi, že v této tradici můžeme pokračovat a těší nás, že se sbor stále rozrůstá.

 

     Pěvecký sbor starších žáků (5. – 9. třída)na této akci zazpíval několik písní od českých i zahraničních interpretů. Věříme, že jsme naším vystoupením potěšili všechny, kteří se akce zúčastnili a že jsme společně s dětmi z MŠ Klostermannova přispěli k příjemné atmosféře středečního odpoledne.

 

    Pro náš pěvecký sbor to byla navíc premiéra v nových tričkách, která nám ušila místní firma VAVI. Touto cestou bychom proto chtěli poděkovat paní Věře Vávrové za spolupráci.

 

    Na další vystoupení pěveckého sboru se můžete těšit již tuto sobotu 8. 4. v MěKS u příležitosti Velikonočních řemeslných trhů.

 

Mgr. Ivana Böhmová 

 

 {gallery}vimperk/2017/03_brezen/den_ucitelu{/gallery}

 

{jcomments off}