Nenechte si ujít ”Horský půlmaraton”

První závod ročníku 2017 bude opravdu „horským“ během. Cílem celé série je, abyste si vyzkoušeli rozmanité trasy a tomu jsme podřídili i prg 0506výběr tratí. Mnozí z Vás vyjádřili přání, aby trať byla trochu náročnější, víc trailová a právě pro tyto běžce je Šumava tím pravým. Můžete počítat s převýšením kolem
700 metrů a také s tím, že zde strávíte minimum času během po asfaltu a většinu vzdálenosti poběžíte terénem. Komu zbydou síly, může si po trati vychutnávat nádherná panoramata a užívat si krás Šumavy.

 

Pokud si hned začátkem běžecké sezóny netroufáte na půlmaraton, rozhodně nezoufejte. Připravili jsme pro Vás kratší závod, v délce okolo 11 km.

 

Časově je start obou závodů naplánován v odstupu po sobě, abyste se na trati mohli povzbuzovat s partnerem nebo kamarádem (nebo se prohodit v hlídání potomků).

 

Registrace na místě bude probíhat od 9 do 11:30 h. Kratší závod odstartuje v 10 hod, Půlmaraton v poledne. Dětský závod se poběží v 15 hod.

 

Kdo se necítí na závodění, ale rád by se akce zúčastnil, nechť se přihlásí jako dobrovolník – všechny Vás rádi uvítáme 🙂 

 

Více informací naleznete na našem webu: Zde

 

dsc 0632

{jcomments off}