Druhý ročník fotbalového plesu.

V sobotu 11.2.2017 se v Hotelu Zlatá Hvězda ve Vimperku konal již druhý ročník fotbalového plesu, který pořádal místní fotbalový oddíl.

 

DSC 0035

 

Celým večerem prováděl všechny přítomné v Hotelu Zlatá Hvězda, stejně jako loni, vynikající moderátor Šimon Blaschko. Oficiálního zahájení plesu se ujala trojice, která již dnes neodmyslitelně k vimperskému fotbalu patří a to předseda fotbalového oddílu Jaroslav Uhlík, trenér A týmu a hlavní pořadatel Michal Uhlík a šéftrenér mládeže fotbalového oddílu a spolupořadatel plesu Lukáš Sýs.

 

K tanci a poslechu hrála všem přítomným skvělá kapela De Facto, která svými hity všechny bavila až do ranních hodin a na přání publika několik hitů nad ránem ještě přidala. Během večera vystoupila dívčí taneční skupina PETDance ze Čkyně pod vedením Petry Hovorkové, dále své umění ukázala Zdenička Podroužková z Volar, která svojí hrou na saxofon uchvátila všechny přítomné. Obě dvě vystoupení sklidila od publika obrovský aplaus. Během večera také došlo k jednomu speciálnímu ocenění a to, když vedení fotbalového oddílu předalo klubový dres se jménem a číslem čtyři na zádech panu Petrovi Prochaskovi, žijící legendě vimperského fotbalu, který v letošním roce slaví významné životní jubileum. Petr Prochaska byl mimo jiné jeden z lidí, kteří fotbal ve Vimperku pomáhál po roce 2003 znovu založit a svými hráčskými i trenérskými schopnostmi jej pomohl dovést tam, kde dnes vimperský fotbal je.

 

Hlavní pořadatel Michal Uhlík sdělil všem přítomným datum dalšího ročníku plesu, který se uskuteční v sobotu 17.2.2018 a již na tomto plese bylo ze všech stran slyšet, jak se přítomní na třetí ročník fotbalového plesu těší.

 

Výtěžek z II. Fotbalového plesu bude použit stejně jako loni na podporu fotbalové mládeže ve Vimperku a proto velmi děkujeme všem sponzorům za podporu k uskutečnění tohoto plesu. Zvláštní poděkování patří hlavnímu sponzorovi celé akce a dlouhodobému partnerovi našeho oddílu firmě AUTOPROGRES Vimperk, s.r.o. a manželům Kutilovým, především paní Jolaně, které jsme jako malé poděkování za vše co pro nás udělali předali malou kytici.

 

Druhý ročník se povedl minimálně stejně dobře jako ten první a už teď se těšíme na příští rok, kdy se v Hotelu Zlatá Hvězda s fotbalovými přáteli sejdeme, pobavíme, popijeme a zatančíme za doprovodu vynikající kapely De Facto.” uvedl Lukáš Sýs, jeden z organizátorů druhého ročníku plesu fotbalového oddílu TJ Šumavanu Vimperk.

 

auto                       hvezda

                                                             

   kapela                                     sumavan-vimperk

 

Foto:Zdeněk Formánek

   {gallery}vimperk/2017/fotky_zdenek_formanek/unor/ples_fotbalistu/{/gallery}