Dáreček s nádechem Thajska

Dárek pod stromeček s nádechem Thajska

 

 

thajské masaze ban thai české budějovice 15

 

 

Rádi byste udělali radost svým blízkým něčím, co ještě nevyzkoušeli? Darujte jim poukaz na masáž od rodilých thajských masérek nebo thajského maséra. Právě nyní můžete zakoupit dárkové poukazy na masáže v rámci speciální akce 2+1 zdarma, kdy při koupi dvou poukazů, získáte třetí poukaz na masáž zdarma. Pokud si vyberete masáže v rozdílné cenové relaci, nedáváme tu nejlevnější zdarma, ale pro vaši maximální spokojenost, vám odečteme 33 % z ceny tří poukazů, které si vyberete. Více informací naleznete na našich webových stránkách www.banthaimassage.cz

 

ban thai  a5 2 1 zdarma deník

 

 

Už nemusíte přemýšlet, co svým blízkým koupit pod stromeček. Sami uvidíte, že návštěva našeho salónu ve vašich blízkých zanechá nesmazatelný dojem a i po dlouhé době si na to rádi vzpomenou. Dnes a denně naše recepční vidí mnoho spokojených zákazníků. Většina lidí, kteří nás jednou navštíví, se rádi vracejí zpět. Poukaz do našeho salónu je tím nejlepším dárkem, který můžete svým blízkým darovat.

 

Dárkové poukazy si můžete zakoupit osobně na provozovně v Prachaticích nebo v Českých Budějovicích, můžeme vám poukazy zaslat také poštou. Pro více informací neváhejte kontaktovat naši recepční na telefonním čísle 778 072 228 pro Prachatice nebo 776 880 677 pro České Budějovice.

 

{gallery}vimperk/2016/12_prosinec/masage{/gallery}

 

/Placená reklama/ 

{jcomments off}