Baby kino, filmové svátky, projekce pro seniory

Ale také dětská představení, odpolední promítání, dětský koutek, posezení v příjemné kavárně, galerii (aktuálně s výstavou obrazů Miloslava Čelakovského) – to vše najdete pod jednou střechou, pod střechou nového Kina Sušice.

kinovchod

Programová skladba se snaží oslovit všechny (nejen věkové) kategorie diváků.

Filmový klub vybírá každý týden titul z těch nejlepších děl světové i české kinematografie, aktuální filmové novinky si mohou v novém kinosále vychutnat za zvýhodněných podmínek (časových i cenových) senioři. Maminky nemusí litovat že nestihly večerní představení protože nesehnaly hlídání – je tu pro ně Baby kino, které promítá filmy z večerních představení (nebo na přání – po domluvě) v dopoledních hodinách. Své děti mohou vzít do kina s sebou a nechat jim během filmu i prostor na hraní. Dětským představením jsou věnována nedělní odpoledne. Rodiče mohou být s dětmi v sále, nebo posedí v kavárně, kde je mj. k dispozici i připojení na internet.

 

Z nabízeného programu si můžete vybírat v klidu domova nebo po domluvě s přáteli kdekoli s přístupem na internet – on-line rezervací vstupenek umožní vybrat si místo v sále (z celkových 217 míst je deset dvousedadel) i pro vás nejvhodnější termín promítání zvoleného titulu.

 Program kina aktuálně: www.kinosusice.cz

Do budovy postupně přesídlí Sušické kulturní centrum, návštěvníkům jsou jednotlivé provozy k dispozici následovně:

kanceláře, předprodej vstupenek: po-pá 8-16 hod.

kavárna: po-čt: 10-20 hod., pá: 10-23 hod., so: 14-23 hod., ne: 14-20 hod.

galerie: po-pá 8-17 hod., so-ne: 14-20 hod.

pokladna kina: vždy hodinu před promítáním filmu.